Skip to content
Shakshouka

Shakshouka

Ce zici de Shakshouka la micul dejun, prânz sau cină?
🍅 Această rețetă este pe cât de simplă de gătit, pe atât de delicioasă la gust. 😋 O poți face din ingrediente pe care le ai la îndemână, care sunt accesibile.
🥁Pornește playlistul preferat și începe să gătești, urmează pașii și vei reuși, chiar dacă nu ești un bucătar experimentat. 👩🏻‍🍳
Ingrediente:
1 ceapă
2 căței de usturoi
5-6 ouă
50g brânză
puțin unt, sare, piper, pătrunjel
Curăță și toacă mărunt ceapa. Într-o tigaie, pune untul la topit și călește ceapa și usturoiul până când devin moi și ușor caramelizate.
Se adaugă apoi ardeii tocați și se amestecă aprox. 5 minute. Apoi se toarnă roșiile și se amestecă bine totul.
Apoi pune puțină sare și piper. Se lasă sa fiarbă încă 5 minute.
Se toacă mărunt pătrunjelul și se presară deasupra. Pune 5-6 bucăți de brânză în amestec și spargeți ouăle tot acolo. Sărează totul și acoperă vasul cu un capac și lasă ouăle să se facă cât de mult vrei tu, după preferință.
Servește acest preparat cât e fierbinte 🔥, cu niște pâine sau pita arabească și nu ezita să adaugi și condimente picante dacă dorești.
🌶 Poftă bună!
Previous article Cheesecake sărat cu unt Ghee Harmonica
Next article Natural Baby Care - produse pentru bebeluși din prima zi de viață

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare