Skip to content

Despre noi

Organic Life Partners este o companie de distribuție, la nivel național, de produse BIO, naturiste, având în portofoliul său branduri cu o putere mare de import din Europa.

Încă de la începutul activității, Organic Life și-a droit să susțină producătorii locali, de aceea a căutat produsele și companiile cu valori puternice din țară, certificate care, prin prezența sa, oferă consumatorului o experiență cu adevărat extraordinară. Așa am găsit afaceri de familie și nu numai, care au înțeles că în natură găsim recunoștința, echilibrul, sănătatea și au început să o cultive.

Astfel, drumul către o viață mai conștientă în care fiecare vede importanța unui produs de calitate, care-i face bine și-i aduce beneficii, a început cu o echipă mică, dar voinică, ca astăzi să ajungem la peste 15 angajați și colaboratori.

Ne place ceea ce facem și zilnic oferim partenerilor și consumatorilor noștri servicii de calitate, suntem prompți, corecți și personalizăm fiecare interacțiune și experiență cu Organic Life Partners. Livrăm oriunde în țară, iar în sortimentul nostru de produse veți găsi alimente BIO și naturale, suplimente alimentare, cosmetice, produse fără gluten, fără zahăr și o alegere bogată pentru viitoarele mămici și copiii lor. Prin urmare, la noi găsiți brandurile Probios, Solgar, Sonnentor, harmonica, Eco Mania, Unicorn, Nutrifree, Synergy Therm, Organic Life, Be Healthy, Viva Natura, Lovi și Canpol.

Fiecare dintre acest producător a fost ales cu mare grijă, fiindcă consumatorul merită tot ce e mai bun, mai mult decât atât, vă spunem că și noi, oamenii din spatele Organic Life consumăm ceea ce promovăm. Spre exemplu, Gabriela este încântată de melasa de sfeclă de la harmonica, a zis că face cele mai bune plăcinte din ea, Claudiu are mereu la îndemână o napolitană de la harmonica, fiindcă România e mare, iar drumurile sunt lungi, niciodată nu știi când ți se face foame. Nicoleta le vorbește tuturor despre gustările sănătoase de la Probios și este o consumatoare fidelă a produselor de la Synergy Therm, Marius a început să ia la micul dejun cereale datorită combinației perfecte de ingrediente din cerealele de la Probios, iar Doina s-a îndrăgostit de unturile de la Unicorn și harmonica, iar acum, vizitele la prieteni sunt însoțite de mici daruri gustoase și sănătoase.

Dacă vă întrebați cum decurg zilele noastre la birou, să știți că iarna ne țin de urât ceaiurile de la Sonnentor, iar vara de sete siropurile de la harmonica.

Pentru voi sunt doar niște denumiri, dar pentru noi au devenit parte din viața noastră, a fost atât de ușor să integrăm aceste produse în rutina și gospodăria fiecăruia, încât nu prea mai știm ce ne-am face acum fără ele.

Alege și tu să fii alături de Organic Life – partenerul tău pentru o viață sănătoasă!

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare