Skip to content
Fursecuri proteice cu unt de arahide

Fursecuri proteice cu unt de arahide

Ingrediente:

  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g unt de arahide crunchy
  • 70 g ciocolată
  • 2 linguri zahăr brun
  • 2 linguri melasă
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri cu vârf de făină
  • 1 linguriță pudră de matcha (opțional, dacă aveți)

  1. Mod de preparare:
    Mixează brânza proaspătă cu zahărul până devine o cremă fină. Cel mai simplu e să folosești un blender sau chopper.

    Adaugă crema de arahide, ciocolata, făina și bicarbonatul. Amestecă până obții un aluat omogen.
  2. Formează biscuiții:
    Modelează biscuiți cu diametru de 5–6 cm. Dacă vrei, poți înmuia o margine în pudră de matcha pentru un efect vizual și un plus de savoare.
  3. Coacere:
    Așază biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-i în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 10–13 minute, până devin ușor aurii pe margini și dedesubt.

Tips:

  • Se păstrează foarte bine în cutii închise ermetic.
  • Poți adăuga scorțișoară sau vanilie pentru extra aromă.


Next article Mezze Maniche Casa Rinaldi la Cuptor cu Cârnați și Mozzarella – Rețeta Italiană de răsfăț

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare