BIO sos japonez de soia Tamari cu gust puternic si intens, obtinut prin fermentarea boabelor de soia cu sare. Acest sos delicios este excelent de utilizat adăugându-l la gătit legume, leguminoase și cereale. Produs in Statele Unite, este un condiment delicios care poate fi folosit si crud, cu cartofi prajiti si sushi. Ideal pentru prepararea supelor de legume usoare si delicate. BIO sosul japonez de soia Tamari este garantat fără gluten.
INGREDIENTE
apă, *fasole de SOIA 33%, sare de mare, *Shochu (distilat de orez fermentat) [apă, *orez, Koji (Aspergillus oryzae), sare de mare], *fasole de SOIA prăjită 2,5%. *biologic.
AMBALARE
250 ml
METODE DE CONSERVARE
A se păstra într-un loc rece și uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
ORIGINEA MATERIEI PRIME
Agricultura non-UE
APORT NUTRIȚIONAL MEDIU
La 100g
Pachet ENERGIE KJ / KCAL 263,00/62,00
Carboidarti 4,50
din care zaharuri 4,00
Proteine 11.00
Sare 14,80