0351.176.295 office@organiclife.ro

PROBIOS


Brandul Probios este liderul italian în distribuția de alimente organice vegetariene, care promovează de peste 40 de ani cultivarea materiilor prime cu respect pentru oameni și natură. Pornind de la această grijă pentru cei din jur, de mulți ani, creează și comercializează linii de produse potrivite pentru persoanele care trebuie să urmeze diete speciale.

Numele companiei, care provine din grecescul PRO (în favoare a) și BIOS (viață) - în favoarea vieții - cuprinde principiile și valorile după care s-au ghidat oamenii care au lucrat încă de la început și care continuă să inspire dezvoltarea companiei.

Din 1978, anul în care a fost fondată, Probios oferă o gamă largă de alimente ecologice, cu respect pentru sănătate și mediu.

La începutul anului 1990, conducerea Probios a fost preluată de Fernando Favilli și Rossella Bartolozzi, care, uniți de pasiunea lor pentru produsele naturale, și-au luat angajamentul de a face din alimentația organică nu doar o modă sau un stil de alimentație de elită, ci un adevărat mod de viață pentru toată lumea. Datorită determinării lor și angajaților entuziaști și bine calificați, visul lor a devenit realitate: Probios este acum lider pe piața alimentelor ecologice.

Probios a fost fondată cu convingerea că vânzarea de produse ecologice nu este doar un motiv pentru a face afaceri, ci și pentru a promova un comportament care contribuie la îmbunătățirea lumii noastre. De fapt, a cumpăra acest tip de produse înseamnă a alege companii care cer o selecție atentă a metodelor de cultivare a materiilor prime și care nu acceptă utilizarea de erbicide, paraziticide, îngrășăminte chimice și de sinteză și organisme modificate genetic care ne poluează pământul, apa și aerul.

"Îmbunătățiți calitatea vieții oamenilor și a planetei, răspândind cultura unei diete vegetariene organice pentru a crea bunăstare, cu produse gustoase și de calitate."

Probios, cu o experiență de 40 de ani, oferă o gamă exclusivă de produse, combinând cercetarea și selecția materiilor prime organice cu atenția acordată creării unor rețete echilibrate, pentru a oferi consumatorilor săi produse sănătoase și totodată gustoase.

HARMONICA


Brandul harmonicaeste aici pentru a deschide mințile, pentru a atinge inimile, pentru a hrăni sufletele și pentru a schimba vieți în bine.

Suntem pionierii în producția de alimente naturale și organice în Bulgaria - unul dintre ultimele locuri sălbatice ale Europei. Peisajele diverse, cele 

patru anotimpuri, bogăția solurilor, diversitatea biologică și regiunile curate din punct de vedere ecologic reprezintă potențialul Bulgariei pentru 

agricultura ecologică.

Bulgaria este un loc cu tradiții bogate în producția de alimente și agricultură, dar și gătitul acasă, alături de cei dragi.

Majoritatea produselor de la harmonica întruchipează aceste tradiții și beneficiile produselor organice, fiind potrivite pentru bucatele pregătite acasă 

și servite în familie sau cu prietenii. harmonica nu este doar o altă fabrică de alimente, ci un centru între viziunea noastră pentru hrana adevărată, 

fermierii noștri, producătorii noștri și consumatorii noștri. Suntem mândri de parteneriatele noastre lungi și fructuoase.

O călătorie începută acum 15 ani. harmonica este un brand emblematic de alimente organice în Bulgaria. Produsele noastre sunt binevenite în 

magazine bio și naturiste, cafenele și restaurante, drogerii, dar lucrăm și cu supermarketuri mari, astfel încât să putem avea un impact mai mare.

De asemenea, devenim experți în export, vânzând în peste 20 de țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Avem propria noastră echipă 

de cercetare și dezvoltare pentru a crea rețetele produselor noasre și pe cele pentru partenerii noștri Private Label.

Reînviem rețete autentice și locale și, de asemenea, introducem produse inovatoare ca linia de probiotice Inner Peace. Avem misiunea de a 

schimba modul în care oamenii gândesc și acționează cu privire la mâncare.

                                                                                                      

SONNENTOR


SONNENTOR ofera produse Ecologice, BIO de calitate superioara: Ceai, Condimente, Mirodenii, Cafea, Miere Manuka, Gem, Sirop si alte delicatese.

Produse Ecologice (BIO) de calitate sub logo-ul soarelui zâmbitor.

SONNENTOR a fost fondat în 1988, de Johannes Gutmann, la 23 de ani, directorul general al companiei. Tânărul întreprinzător a avut o idee neobişnuită: el a dorit să vândă produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut şi a crescut, sub logo-ul soarelui zâmbitor (cunoscut simbol medieval, cu 24 de raze de soare, care şi astăzi decorează porţile fermelor) la nivel local, naţional şi internaţional. Acest pas fiind mult înaintat pentru segmentul de comerţ cu produse ecologice. Caracteristica cea mai importantă fiind procesarea materiei prime chiar la ferme, permiţând micilor fermieri să supravieţuiască, să utilizeze experienţa şi tradiţia cultivării, şi astfel să ofere calitatea şi trasabilitatea cea mai bună produselor.

Economia şi Ecologia – parteneri complementari

Lucrul manual şi tradiţional adaugă enorm la calitatea excelentă ale amestecurilor de plante si cafea la SONNENTOR, şi aşa dorim să fie şi în continuare. Specializarea şi lucrul manual sunt contraacţiuni simple şi evidente la descendenţa supraproducţiei şi la constanta creştere a preţurilor pe piaţa agricolă. Prezervăm zonele în care activăm prin alocarea unei părţi majore a profitului fermierilor şi locuitorilor din zonă. Astfel pentru SONNENTOR comerţul cinstit începe chiar în casele lor. Momentan SONNENTOR are peste 300 de angajaţi şi peste 500 de producători certificaţi, fermieri ecologici, din zonă şi din toata lumea.

Produs în Waldviertel – de găsit în toată lumea

SONNENTOR Krauterhandels GmbH este activă nu doar pe piaţa din Austria, cele mai mari pieţi de desfacere fiind Germania, Elveţia, Cehia şi alte ţări, membre a UE. Ceaiurile, condimentele si cafelele noastre, ecologice, sunt disponibile în peste 50 de ţări de pe mapamond. Chiar şi în tări din afara Europei, incluzând Canada, Japonia, Indonezia, Korea, Taiwan, Hong Kong, Malaezia, China, Australia şi Noua Zeelandă. Peste 90% din producţia noastră este destinată exportului. Din 1992 SONNENTOR are o filială in Cehia, Cejkovice, din 2006 în România, în Reghin, judeţul Mureş. În aceste filiale se practică nu doar comerţul, distribuţia, ci şi cultivarea, selectarea şi procesarea plantelor care nu se pot cultiva în zona Waldviertel, din cauza climatului. Ca şi o companie inovativă dar tradiţională, SONNENTOR reuşeşte astfel să combine agricultura ecologică, comerţul cinstit şi gustul natural. SONNENTOR Austria, după 31 de ani de activitate, a ajuns la o cifră de afaceri anuală de peste 50 milioane de Euro, împreună cu cele 3 filiale din Cehia și România cifra de afaceri se ridică la peste 60 milioane de Euro.

România – prezent şi viitor

În 2006, având in vedere colaborarea fructuasă, de peste 5 ani, cu fermierul nostru, Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann a decis, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România.

...astfel s-a înfiinţat s.c.SONNENTOR s.r.l.

Acest pas aducând încrederea necesară pentru o dezvoltare durabilă în relaţia cu producătorul local, fermier ecologic certificat. Cu o cifră de afaceri anuală de peste 4.6 milioane lei (aprox. 950.000 Euro) în România și Bulgaria, SONNENTOR România este într-o continuă creștere, o creștere sănătoasă și stabilă. Viziunea noastră este crearea unei linii de producţie, unde o parte din materia primă obţinută local să devină produs SONNENTOR autentic.Powered by
By expertAcounts.com