Sari la conținut
Cheesecake sărat cu unt Ghee Harmonica

Cheesecake sărat cu unt Ghee Harmonica

    
🌶 Este timpul pentru un cheesecake sărat cu unt Ghee Harmonica! 😋
Bucurați-vă de o experiență delicioasă și inedită cu o rețetă ce combină savoarea unui cheesecake clasic cu elemente sărate și inovație culinară.
În această rețetă, vă invităm să descoperiți un cheesecake sărat cu unt Ghee Harmonica, care va cuceri papilele gustative cu fiecare mușcătură.
Combinația perfectă dintre sărățelele Harmonica crocante, untul Ghee de vacă și crema de brânză, care vor fi îmbogățite cu bucățele de dovlecel la grătar, o notă subtilă de pătrunjel proaspăt și o tentă picantă dată de ardeiul iute roșu.
Efectul final este o gustare delicioasă, echilibrată între aromele sărate și dulci, care va fi o adevărată încântare pentru toți cei care urmează să o savureze. Așadar, pregătiți-vă să vă răsfățați cu un aperitiv unic în gust și aspect, care cu siguranță va impresiona pe oricine o servește.
Ingrediente:

    

Fărâmițați sticksurile. Adăugați ghee-ul și frământați până când ghee-ul s-a topit și s-a amestecat complet cu firimiturile. Amestecați apoi crema de brânză într-un castron, adăugând sare, piper negru și ulei de măsline după gust. Tăiați dovleceii la grătar în bucăți de aproximativ 2×2 cm fiecare. Adăugați ardeiul tăiat mărunt, pătrunjelul și sucul de lămâie. Lăsați amestecul să stea puțin.

Între timp, pregătiți tava de copt, așezând hârtie de copt pe ea. Cel mai bine ar fi să alegeți o tavă rotundă cu diametrul de aproximativ 22-22 cm. Acoperiți fundul tăvii cu amestecul de ghee și sticksuri și apăsați-le pentru a le ajuta să se lipească. Lăsați baza de prăjitură la congelator timp de 3-4 minute să se întărească. Când este gata, se acoperă uniform cu crema de brânză și se pun deasupra dovleceii.

Lăsați prăjitura la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de servire.

Poftă bună! 💛

     

 

 

Articolul anterior Bragg - oțetul de cidru din mere Eco și beneficiile sale pentru organism
Articolul următor Shakshouka

Compara produsele

{"one"=>"Selectați 2 sau 3 articole pentru a compara", "other"=>"{{ count }} din 3 articole selectate"}

Selectați primul articol de comparat

Selectați al doilea articol pentru a compara

Selectați al treilea articol pentru a compara

Comparaţie